Praktijk Sleidinge

De therapieruimtes zijn licht en ruim. Ze zorgen voor een aangename en huiselijke sfeer. Wij zijn een warm team waar jong en oud zich thuis mag voelen.
Door jarenlange ervaring te combineren met de honger naar bijleren, bieden wij deskundige zorg op maat en een persoonlijk contact.

Als wij mogen meewandelen met een kind, jongere of volwassene om die persoon verder op weg te helpen, mee te voelen en mee te denken om op een positieve manier verder te ontwikkelen, dan is ons doel bereikt. Dat zijn onze drijfveren.
Vievig in het leven staan, dat wensen wij iedereen toe op zijn eigen manier.

Heeft u een vraag of wenst u een gesprek, aarzel niet om ons te contacteren.

Privacy bewust

Privacy

Waarom verzamelen we gegevens?
We verzamelen deze gegevens om jou adequate en kwaliteitsvolle zorg te kunnen verlenen, om onze prestaties te kunnen aanrekenen (aan het RIZIV en eventueel aan jou).

De gegevens die we van en over jou hebben vallen in principe onder het beroepsgeheim. We delen ze dan ook enkel met anderen wanneer dit geoorloofd is, zoals:

• Indien dit nodig is voor een goede zorgverlening (bv. met andere zorgverleners, zoals je huisarts, met het CLB, met je wettelijke vertegenwoordiger,…).
• Indien we daartoe op basis van regelgeving of rechtspraak verplicht zijn (bv. met de overheid, de mutualiteit).
• Voor de opvolging en afhandeling van evt. klachten en schadegevallen (verzekeringsmakelaar, verzekeraar, gerechtelijke overheden,…).
• Wanneer je daarin uitdrukkelijk hebt toegestemd (bv. mededeling aan een familielid dat geen vertegenwoordiger is, aan een vriend(in),…).

Telefoon (Algemeen)

+32 474 86 51 37

Multidisciplinaire praktijk

Zwaantje 36 9940 Sleidinge

Logopediepraktijk

Onderdale 7 9910 Ursel