Stress door corona Evergem

Extra hulp bij druk en stress post corona

Na de corona-jaren dragen we nog de gevolgen van vaak van thuis uit werken en weinig collega’s te zien. Vrienden en familie zagen we ook minder, enkel een knuffelcontact mocht nog. Kinderen moesten afstand houden van vriendjes op school en jongeren moesten zwoegen achter hun computer om toch maar mee te zijn met de lessen.

Dit heeft voor sommige mensen een blijvende impact gehad.  Heb je verlies van motivatie of voelt je je misschien eenzaam, gedemotiveerd of zelfs gefrustreerd. Dat is na deze covid-pandemie heel normaal, maar zeker niet leuk om je zo te voelen.

Het kan helpen om deze gevoelens te uiten en terug samen met mij op zoek te gaan naar wat er wel nog mogelijk is, wat er nog positief is en waar we terug gelukkiger van kunnen worden.

Door middel van psychologische begeleiding kan je even ademruimte krijgen en leren afscheid nemen van die negatieve zaken en terug focussen op het positieve.

hulp bij Stemmingswisselingen Evergem

Hulp bij stemmingswisselingen en angst

Ook als er geen coronabeestje de ronde doet, kunnen we ons soms verloren, eenzaam, somber, angstig, … voelen. Op zo’n momenten kan het helpen om er met iemand over te praten en hulp te zoeken. Die externe blik van een buitenstaander kan je soms helpen tot inzichten te komen en kan je terug op het juiste pad brengen, dichter naar jezelf toe en terug verder weg van die negatievere gedachten en gevoelens.

Werking psychologe in Sleidinge

Werking

Moet ik bij een psycholoog vooraf een voorschrift hebben?
Voor de eerste sessie in de praktijk te Sleidinge kan je langskomen zonder voorschrift, de tweede keer kan je een voorschrift meebrengen. Je kan ook bij ons komen zonder voorschrift.

Wens je te komen met een voorschrift, vraag dit aan uw huisarts. De meeste mutualiteiten voorzien een tussenkomst voor enkele sessies.

Psychologe duur van de behandeling Sleidinge

Duur van een behandeling

Het aantal sessies bij een psycholoog is steeds persoonlijk. Sommigen hebben even ondersteuning nodig als het leven plots een uitdaging biedt. Anderen kiezen voor een langer traject om patronen grondig aan te pakken.

Psychologe voor angst Sleidinge en Evergem

Sabin
Van Crombrugge

Psychologe & Kinesitherapeute
Therapeut Sleidinge vinden

Actief zelf aan je herstel werken of nog niet klaar voor externe hulp? 

Probeer onze ademhalingsoefeningen voor stress, Burn-out, Angst,...
Therapeut Sleidinge vinden

Actief zelf aan je herstel werken of nog niet klaar voor externe hulp? 

Probeer onze ademhalingsoefeningen voor stress, Burn-out, Angst,...

Telefoon (Algemeen)

+32 474 86 51 37

Multidisciplinaire praktijk

Zwaantje 36 9940 Sleidinge (Evergem)

Logopediepraktijk

Onderdale 7 9910 Ursel